Formació digital per a petits agroproductors

Dimecres, 25 de maig de 2022 a les 00:00

Entre finals de maig i principis de juny s’ha programat un itinerari de 3 tallers per professionals agroproductors per ajudar-los a millorar la seva visibilitat.

La primera 'Mostra la teva empresa a Google!' que es va fer el 25 de maig, de 15:00 a 16:30 h a l'Espai Vit.

La segona 'Activa vendes a través d'Instragram' per treballar la identitat digital de l'empresa a Instagram i orientar-la a la promoció dels teus serveis o productes. Es farà el dia 8 de juny de 15:00 a 16:30 h en format presencial a l'Espai Vit (C/ De la Llotja S/N de Vic).

La tercera 'Fotografia de producte amb el mòbil' sobre els conceptes bàsics perquè els productes brillin a les xarxes! que es farà el 15 de juny de 15:00 a 17:00 h en format presencial a l'Espai Vit (C/ De la Llotja S/N de Vic).

Enllaç d'inscripció a les formacions

Es pot consultar la informació d’aquesta formació i de totes les accions que s’estan portant a terme en el marc d’aquest programa a https://toposona.cat/formacio-digital/

Aquesta formació està impulsada per la Mancomunitat La Plana i Creacció en el marc del Programa Treball, Talent i Tecnologia subvencionat per la Diputació de Barcelona.

Desenvolupament Local

Darrera actualització: 25.05.2022 | 16:52