Aprendre a fer pressupostos per tenir beneficis

Dilluns, 15 de novembre de 2021 a les 00:00

Encara estan obertes les inscripcions per la sessió online “Com fer pressupostos per guanyar diners” que tindrà lloc el proper 18 de novembre de 9.30 a 13.30 en format virtual.

La sessió va dirigida a aquelles persones emprenedores, professionals autònoms i petits negocis que vulguin aprendre diferents sistemes per a fer pressupostos per tal d'aconseguir beneficis.

Al llarg de la sessió els participants aprendran a realitzar pressupostos de venda dels productes o serveis tenint en compte els costos directes, els costos d’estructura, les unitats venudes i el marge ponderat.

La sessió està 100% subvencionada i per participar-hi cal inscriure’s prèviament a https://www.inscritum.com/detall/MTAvQ3JlYWNjacOzIE5FVw==/NDU1LzEw

Aquesta és una iniciativa impulsada per el Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana juntament amb les entitats de promoció econòmica  de la comarca amb el lideratge de Creacció, i el suport de la Diputació de Barcelona.

Per més informació i consultes us podeu dirigir al servei d’emprenedoria enviant un correu electrònic a sdl@mancoplana.cat o al telèfon 648 447 270.

Desenvolupament Local

Darrera actualització: 15.11.2021 | 10:53