Canvia la recollida de voluminosos a Folgueroles

Dimarts, 2 de febrer de 2021 a les 00:00

A causa de noves recollides i implantacions porta a porta a municipis de la Mancomunitat La Plana, s’han hagut de fer alguns canvis en les dates de les recollides específiques.

A Folgueroles la recollida de voluminosos porta a porta canvia de dia i passarà a fer-se el segon dimecres de mes. Aquest canvi es durà a terme a partir del mes de febrer. Per tant el proper dia que es recolliran voluminosos serà el proper 10 de febrer de 2021.

El procediment, però, no canvia: aquells qui vulguin utilitzar el servei hauran de trucar prèviament a l’Ajuntament (938 122 054) per comunicar els voluminosos que es trauran. Un cop apuntats s’han de deixar els voluminosos la nit anterior al carrer davant de casa.

Aquest servei, que és per la ciutadania i no el poden fer servir els grans productors, permet recollir selectivament residus voluminosos com mobles, llits, bicicletes... generats als domicilis particulars. No entren dins d'aquesta recollida els dipòsits de combustible, pneumàtics, fibrociment (“uralites”), fibres de vidre ni cap material que es reculli amb la recollida selectiva porta a porta de residus urbans.

Esperem que aquest canvi no causi molèsties i encoratgem a seguir essent un referent en la recollida de residus a nivell català.

Medi Ambient

Darrera actualització: 17.02.2021 | 09:49

Imatges

Recollida de voluminosos