Celebrant el Dia Internacional de la gent gran

Dimecres, 19 d'octubre de 2022 a les 00:00

Un any més, des del programa de Dinamització de Gent Gran de la Mancomunitat La Plana hem celebrat el Dia Internacional de la Gent Gran, que es commemora el dia 1 d’octubre. Enguany, amb dues sortides a Món Sant Benet, els dies 5 i 6 d’octubre a la tarda adreçades als municipis d’ Aiguafreda, El Brull, Els Hostalets de Balenyà, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Santa Eulàlia de Riuprimer, Sant Martí de Centelles, Seva, Taradell, Tona, Viladrau i l’EMD Sant Miquel de Balenyà.

Les activitats, que han estat subvencionades per l’Àrea Social de la Mancomunitat La Plana, han comptat amb la participació de 164 persones majors de 60 anys. I han consistit en realitzar una visita cultural al monestir del Món Sant Benet i d’un berenar de germanor.

Amb la visita, a través de la seva “Experiència Medieval”,  les persones participants van recórrer les estances més emblemàtiques del monestir com són el claustre, el celler gòtic, les antigues cel·les dels monjos, entre d’altres. En acabar la visita, van gaudir del berenar a La Fonda.

En la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran van ser-hi presents càrrecs electes dels diversos municipis i el president de la Mancomunitat La Plana, Pere Medina, el qual va adreçar unes paraules d’agraïment a les persones assistents. 

Després de dos anys en què la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran s’ha hagut d’adaptar a la situació sanitària, enguany s’ha pogut recuperar aquesta jornada amb normalitat i destaquem la gran participació per part de les persones del territori, que a més n’han fet una molt bona valoració.

Gent gran

Darrera actualització: 19.10.2022 | 12:54