Cinc noves minideixalleries

Dimarts, 4 d'agost de 2020 a les 09:00

La Mancomunitat La Plana conjuntament amb els Ajuntaments interessats instal·larà cinc minideixalleries aquest mes d’agost

Es tracta d’instal·lacions destinades a residus de petit format i que estaran ubicades a Aiguafreda (plaça de l’Ajuntament i parc de la Plateria al costat de la ctra. de Ribes), al Brull (a l’àrea d’aportació de la Pista), a Seva (a l’avinguda Joan Miró, al costat de l’àrea d’emergència del Pinós) i a Viladrau (Aparcament municipal Mercè Torres).

Estan obertes les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any amb l’objectiu de promoure el reciclatge de petits residus que no disposen de recollida específica.  

En concret, les minideixalleries serviran per dipositar-hi tot tipus de piles i bateries de mòbil, bombetes (halògenes, incandescents, de baix consum i LED), cartutxos d’impressora, discos CD’s i DVD’s, esprais i petits aparells elèctrics i electrònics (RAEE) com mòbils,  carregadors, etc. I d’aquesta manera ens permet reciclar-los sense necessitat d’anar a la deixalleria fixa.

Aquestes noves minideixalleries se sumen a les cinc, situades als municipis de Balenyà, Folgueroles, Seva, Taradell i Tona, que estan en funcionament des de fa més de 10 anys i que han permès recollir quasi 10 tones d’aquests petits residus especials que tots i totes generem a les nostres llars.

Medi Ambient

Darrera actualització: 01.09.2020 | 12:43