Cloenda del Cicle de passejades per a la gent gran

Dimarts, 7 de juny de 2022 a les 00:00

Al llarg dels curs 21/22 han participat un total de 34 persones majors de 60 anys de Tona al projecte “Cicle de passejades per a la gent gran”, organitzat per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Tona, amb el suport de la Mancomunitat La Plana.

S’han realitzat quatre caminades als municipis de Montgat, Esparraguera, Cornellà de Llobregat, i Tona, on cada municipi ha mostrat a la resta dels grups participants espais naturals on poder anar a caminar.

Com a cloenda d’aquest cicle, Tona va participar en una trobada multitudinària a Santa Coloma de Gramenet el passat 1 de juny, on es van aplegar més de 1100 persones de 37 municipis que participen d’aquest programa de caminades. El dia següent, al mateix municipi, es va celebrar una altra cloenda amb altres 37 municipis participants d’aquest projecte.

Després d’esmorzar a l’espai de Can Zam, els grups van iniciar la caminada que va transcórrer pel Parc Fluvial del Besòs, al llarg de les dues lleres del riu Besòs, passant per Sant Adrià de Besòs, i retornant a Can Zam. 

En arribar a Can Zam, l’activitat matinal va consistir en un taller de moviment vital basat en coreografies creatives i expressives, per poder relaxar el cos després de la caminada.

Finalitzades les activitats matinals i després de dinar, es va realitzar un segon taller de “Música i moviment”, una experiència de moviment coreogràfic en grup multitudinari. Aquest taller va permetre als assistents experimentar el sentiment d’unitat que suposa aquest tipus d’activitat.

A continuació, es va realitzar l’entrega dels diplomes a les persones participants a càrrec del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Tona, Albert Jofre, juntament amb la presència de l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, el diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona i la resta de representats polítics dels municipis participants.

Aquest projecte és un dels resultats del treball transversal entre les regidories d’Esports i Cicle de Vida de l’Ajuntament de Tona.

Gent gran

Darrera actualització: 07.06.2022 | 13:51

Imatges