Com trobar finançament alternatiu als bancs?

Dimecres, 28 d'octubre de 2020 a les 00:00

Formació per empreses i emprenedors

Un dels principals maldecaps de les empreses i emprenedors a l’hora de tirar endavant un negoci és el del finançament. I és que la gestió financera d’un projecte empresarial és una prioritat estratègica.

La crisi social i econòmica provocada pel COVID-19 ha tingut un impacte en la situació financera de moltes empreses, que ara es veuen obligades a buscar alternatives de finançament per continuar amb la seva activitat.

És per això que la Mancomunitat La Plana ha organitzat la formació online “Com trobar finançament alternatiu als bancs?".

L’activitat tindrà lloc els propers 10 i 12 de novembre de 9.30 a 12h i durant dues sessions, es definiran els diversos canals de finançament que tenen les empreses,  així com les línies de finançament existents i com aconseguir-les.

Aquesta acció està subvencionada per la Diputació de Barcelona i no té cap cost pels participants.

Les places són limitades i per participar-hi cal inscriure’s prèviament.

Per més informació podeu enviar un correu electrònic o trucar al 938125445.

Aquesta acció està organitzada pel Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana i s’emmarca dins del programa comarcal de formació empresarial  “Formació per Empreses i Emprenedors a Osona 2020” que les diferents entitats de promoció econòmica de la comarca han coordinat amb el suport de Creacció.

Desenvolupament Local

Darrera actualització: 28.10.2020 | 11:44