Curs de monitors/es de lleure intensiu al desembre

Dilluns, 10 d'octubre de 2022 a les 00:00

T’interessaria el món de l’educació en el lleure? El curs de monitor/a et serà molt útil.

El programa de de joventut de la Mancomunitat La Plana organitza una formació en el lleure que es durà a terme a Balenyà, de manera intensiva del 10 de desembre al  5 de gener i anirà a càrrec de l’escola d’educadors Quiràlia.

El curs consta de 150 hores teòriques (100 presencials i 50 virtuals) i 150 hores de pràctiques que permetran obtenir els coneixements necessaris, tant teòrics com pràctics, per poder treballar en un centre de lleure amb infants i/o joves. L’aprofitament del curs dona accés al diploma de monitor/a d’activitats en el lleure infantil i juvenil de la Generalitat de Catalunya.

La formació té un preu de 270 € + 15€ de tramitació del títol. Les persones joves empadronades als municipis de Balenyà, El Brull, Malla, Muntanyola, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona, Viladrau i l'EMD Sant Miquel de Balenyà tenen 70€ subvencionats.

Per accedir al curs cal ser major d’edat en el moment de realitzar la inscripció a www.quiralia.cat que estarà oberta fins al 4 de novembre. S’ofereixen 25 places que s’adjudicaran respectant estrictament l’ordre d’inscripció i prioritzant les persones joves empadronades als municipis que formen part de la Mancomunitat La Plana.

Per a més informació podeu trucar a l’Àrea Social de la Mancomunitat La Plana al 93 812 54 45 de 9 a 15 h.

Joventut

Darrera actualització: 14.10.2022 | 13:30