El Cicle de passejades a Tona acull a gent gran de Cornellà de Llobregat, Esparreguera i Montgat

Divendres, 8 d'abril de 2022 a les 00:00

El passat dimecres 6 d’abril, Tona va ser municipi amfitrió, acollint una setantena de persones  de les poblacions de Cornellà del Llobregat, Esparreguera i Montgat. El projecte “Cicle de passejades” impulsat per la Diputació de Barcelona i els ajuntaments participants  permet donar a conèixer diferents municipis de la demarcació de Barcelona a través de passejades pel territori.

El punt de trobada va ser a les 9 del matí a l’exterior de la sala La Canal, on després de l’esmorzar i la benvinguda per part de l’alcalde de Tona, Amadeu Lleopart, i el regidor Josep Valldeoriola, es va iniciar la caminada amb el guiatge de l’arqueòloga del Camp de les Lloses Imma Mestres.

La ruta a peu, que va passar pel parc de les Feixetes, el parc Roqueta, el turó del Castell i l’ermita de Lurdes entre d’altres, va acabar al Parc Arqueològic del Camp de les Lloses. Al llarg dels 7 km de la caminada, el grup va poder gaudir d’un guiatge al detall de cadascun dels indrets i racons esmentats.

En finalitzar la jornada, les persones participants van valorar molt positivament no només el valor cultural i paisatgístic de Tona, sinó també l’acollida càlida per part de la seva gent.

Aquesta activitat  ha estat organitzada per l’Ajuntament de Tona, amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Mancomunitat La Plana i el Centre d’Interpretació del Camp de les Lloses.

Gent gran

Darrera actualització: 08.04.2022 | 12:36