El Grup de Transports i Logística d’Osona treballa per posicionar Osona com a 3r cinturó logístic

Dilluns, 19 de d’abril de 2021 a les 08:00

El  Grup de Transports i Logística d’Osona va convidar al Sr. Enric Ticó, president i Conseller Delegat de CIMALSA, l’empresa pública de la Generalitat de Catalunya que s’encarrega de la promoció, el desenvolupament i la gestió d'infraestructures i centrals per al transport de mercaderies i la logística, el passat divendres 16 d’abril de 2021.

Durant la intervenció, Enric Ticó va manifestar la gran importància estratègica de la logística per assegurar l’aprovisionament i distribució de les mercaderies a tot el territori, també en les exportacions i importacions, però sobretot per la gran capacitat generadora de riquesa i ocupació de qualitat.

També va explicar els eixos de l’ELIEC, “L’estratègia  logística per la internacionalització de les empreses catalanes 2020-2040” aprovada pel govern, que situa Osona com a tercer cinturó logístic.

El president de CIMALSA va animar als empresaris osonencs a consolidar el grup i a  participar en els grups de treball per desenvolupar els àmbits prioritaris d’actuació del pla: la sostenibilitat i competitivitat, la coordinació públic-privada, el sòl logístic multimodals i la càrrega i logística aeroportuària

El Grup de Transports i Logística d’Osona està protagonitzat principalment per empreses de transports i logística de la comarca i liderat pel Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana amb el suport de Creacció, Diputació de Barcelona i la complicitat de la delegació d’Osona de la Cambra de Comerç i del Consell Empresarial d’Osona.

Per més informació sobre la iniciativa, cal posar-se en contacte al 648447270 o enviar un correu electrònica a sdl@mancoplana.cat

Desenvolupament Local

Darrera actualització: 16.04.2021 | 16:52