Els Hostalets de Balenyà acull Santa Maria d’Oló en el 7è intercanvi de casals de gent gran

Dijous, 10 de novembre de 2022 a les 00:00

Més de cinquanta persones grans dels Hostalets de Balenyà van participar del 7è intercanvi de casals de gent gran amb una trentena de persones Santa Maria d’Oló, el passat dimecres 26 d’octubre.

La jornada es va iniciar a les 9,30 del matí a la Pista, amb la rebuda de l’alcalde Carles Valls i la regidora de benestar social Mercè Mauri i membres de la Junta Directiva de la Llar del Jubilat. Després d’esmorzar, es va donar a conèixer el municipi amb una visita al Santuari de l’Ajuda on Sebastià Padrisa, un membre de la Llar del Jubilat, va fer-ne les explicacions, i una visita el nucli del poble, visitant l’església, els voltants del pavelló i les noves instal·lacions de l’Institut Escola Carles Capdevila.

En acabar la visita cultural, es va dinar a la Pista i es va fer l’entrega d’obsequis a les persones convidades de Santa Maria d’Oló. Per finalitzar l’intercanvi de forma dinàmica i alegre, des de la Llar del Jubilat van preparar l’obra teatral “Ítaca“, ambientada en un creuer. Gairebé una vintena de persones grans van col·laborar en aquest espectacle, tant a davant de l’escenari actuant, com a darrera amb els preparatius.

Aquest programa d’intercanvis té com a objectiu que les persones grans de poblacions diverses creïn vincles, intercanviïn experiències i donin a conèixer els seus  municipis i les seves associacions de gent gran.

El programa doncs, consta de dues sortides, i en cadascuna d’elles un poble fa d’amfitrió i l’altre de visitant. En aquesta ocasió Els Hostalets de Balenyà ha estat el poble amfitrió, tot acollint el municipi convidat. I la propera tardor, Santa Maria d’Oló serà el municipi acollidor.

Aquesta activitat està organitzada conjuntament per la Llar del Jubilat d’Els Hostalets de Balenyà, l’Ajuntament de Balenyà i pel Programa de dinamització de gent gran de la Mancomunitat La Plana.

Gent gran

Darrera actualització: 10.11.2022 | 16:10