Es consolida l’èxit del “Camina a la primavera +60” amb més de 80 participants

Dijous, 22 de juny de 2023 a les 00:00

El cicle de set caminades circulars ha augmentat el nombre de participants en un 24,2%, respecte a la tardor, i ha servit per millorar el coneixement del territori i la socialització de persones de més de 60 anys

82 persones de diferents pobles de la Mancomunitat han participat al “Camina a la primavera”, un cicle de caminades circulars per conèixer millor l’entorn, promoure l’activitat física, i la interacció entre les persones de més de 60 anys de diferents zones. En total, hi ha participat un 24,2% més de persones que en l’edició del “Camina +60 a la tardor”.

Durant tres mesos, s’han programat sortides cada quinze dies per conèixer l’entorn d’Aiguafreda, Balenyà, El Brull, Malla, Sant Miquel de Balenyà, Muntanyola, Tona, i Viladrau. El cicle de set caminades es va cloure el passat divendres, 9 de juny, amb un tastet de formatges a Les Cabres d’en Peyu després de conèixer millor Muntanyola i seu entorn.

El cicle primaveral part del projecte esportiu iniciat a la tardor per millorar la qualitat de vida de les persones de més de 60 anys mitjançant la pràctica esportiva. Una iniciativa que permet arribar a un nou públic que fins ara no participava en activitats.

La proposta forma part del Programa d’Envelliment Actiu de la Mancomunitat La Plana, i compta amb el suport de Diputació de Barcelona.

 

Activitats saludables per millorar el coneixement de les persones i l’entorn

Un 89% de les persones participants ha conegut gent nova amb qui vol seguir fent activitats d’aquest tipus. A més, 1 de cada 3 persones s’ha apuntat sola a les caminades i no coneixia la ruta proposada. La resta de participants s’han inscrit en companyia d’amistats o familiars.

El nou projecte d’activitat física nascut la tardor de l’any passat seguirà recollint noves propostes per donar respostes als interessos de qui hi participa.

 

 

 

 

 

 

 

Darrera actualització: 22.06.2023 | 13:14