Èxit de participació al “Mou-te a l’estiu +60!”

Dijous, 4 d'agost de 2022 a les 00:00

El tastet d’activitats esportives d’aquest estiu per a persones de més de 60 anys dels municipis de la Mancomunitat La Plana, tot un èxit

El Programa de Dinamització de Gent Gran de la Mancomunitat La Plana, amb el suport de Diputació de Barcelona, ha organitzat un tastet d’esports anomenat “Mou-te a l’estiu +60!” adreçat a persones majors de 60 anys dels 13 pobles del territori.

Les activitats, que s’han realitzat durant tot el mes de juliol, han consistit en un tastet de pitch&putt a Taradell el dimecres 13 de juliol, un tastet de segway als voltants del Parc Natural de Sau el divendres 15 de juliol, un tastet de caiac a l’embassament de Sau el dimecres 20 de juliol i un tastet de tir amb arc a Taradell el dimecres 27 de juliol.

Al llarg d’aquestes setmanes, un total de 79 persones, provinents dels diversos municipis de la Mancomunitat La Plana, han participat a les activitats que han servit per apropar el col·lectiu a noves pràctiques, alhora que han permès diversificar l’oferta d’activitats esportives.

D’entre les quatre activitats realitzades, es vol destacar que un dels grups de caiac s’ha organitzat en format familiar, és per això que les persones majors de 60 anys hi ha pogut participar acompanyades d’un/a familiar. Una proposta que ha tingut molt bona acollida i que ha comptat amb la participació de 10 parelles intergeneracionals.

La participació a totes les activitats del “Mou-te a l’estiu +60!” i la bona valoració de les persones que hi han participat, fa preveure que es puguin programar activitats de temàtica similar, durant els propers mesos.    

Gent gran

Darrera actualització: 04.08.2022 | 16:22