Èxit del “Camina a la tardor” amb més de 100 participants

Divendres, 12 de gener de 2024 a les 09:00

El cicle de sis caminades circulars ha servit per millorar el coneixement del territori i la socialitzacde persones de més de 60 anys

Un centenar de persones de diferents pobles de la Mancomunitat han participat al Camina a la tardor, un seguit de caminades circulars per conèixer  millor lentorn, promoure lactivitat física, i la interacció entre les persones de més de 60 anys de diferents pobles mancomunats.

Al llarg dels passat mesos doctubre, novembre i desembre,  shan programat sortides cada quinze dies per conèixer l’entorn de Balenyà, El Brull, Malla, Sant Martí de Centelles, Sant Miquel de Balenyà, i Santa Eulàlia de Riuprimer.

El cicle forma part del projecte esportiu iniciat el 2022 per millorar la qualitat de vida de les persones de més de 60 anys mitjançant la pràctica esportiva. Una iniciativa que permet arribar a un nou públic que fins ara no participava en activitats, tal com  recorda  el president  dla Mancomunitat, Pere  Medina Serrahima.

La proposta forma part del Programa dEnvelliment Actiu de la Mancomunitat

La Plana, i compta amb el suport de Diputació de Barcelona.

Conèixer lentorn i les persones que hi viuen

9 de cada 10 persones participants  han conegut  gent nova amb qui vol seguir fent activitats daquest tipus. Gairebé la meitat de les persones participants shan apuntat soles, mentre que la resta ho ha fet en companyia damistats o familiars.

El projecte denvelliment actiu seguirà recollint propostes per donar resposta a les necessitats de qui hi participa.

La Mancomunitat, braç executor dels pobles que el formen

La Mancomunitat  és un ens públic amb personalitat jurídica pròpia, que està formada per 13 pobles -12 dOsona i un del Vallès Oriental-.

La cooperació dels pobles mancomunats (Aiguafreda, Balenyà, El Brull, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Sant Miquel de Balenyà, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona i Viladrau) garanteix lexecució dels serveis públics de cada Ajuntament o EMD amb eficncia i qualitat.

Darrera actualització: 12.01.2024 | 09:30

Imatges