Fem-ho Jove! a Seva i Taradell

Dijous, 26 de maig de 2022 a les 00:00

Un estiu més, el Servei de Joventut de la Mancomunitat La Plana en col·laboració amb els Ajuntaments de Seva i Taradell impulsen el programa Fem-ho Jove, una proposta de lleure socioeducatiu per joves de 13 a 17 anys durant el mes de juliol.

El projecte combina la metodologia d'aprenentatge servei i el lleure educatiu amb la finalitat d’oferir una experiència dinàmica i enriquidora a les persones joves. Les activitats d'enguany posen especial èmfasi al treball comunitari, on les persones joves col·laboraran en tasques municipals i desenvoluparan competències socials. Tanmateix, també es valora el temps de lleure dels nois i les noies i es contempla l’àmbit de l’educació emocional.

Dins les activitats de lleure es portaran a terme tallers i activitats sobre temàtiques concretes, dinàmiques d'educació emocional, excursions, etc. Pel que fa a la tasca comunitària, els i les joves s'implicaran en la millora i restauració d'un espai del municipi i col·laboraran amb diferents entitats del poble.

El període de preinscripció és fins al 17 de juny (inclòs) a través dels següents enllaços:

Un cop finalitzar aquest període es realitzarà l'assignació de places i es podrà formalitzar la inscripció de manera presencial.

Joventut

Darrera actualització: 27.05.2022 | 10:47