Formació bàsica en correu electrònic per a la recerca de feina

Dilluns, 3 de maig de 2021 a les 00:00

A Tona i Hostalets de Balenyà s'ha dut a terme durant la setmana passada una formació bàsica de Digitalització en correu electrònic, orientada a persones que es troben actualment en situació d’atur, per aprendre a utilitzar el correu a través del telèfon mòbil.

Les persones assistents van participar en una sessió presencial amb un tècnic del VIT, on se’ls va explicar el funcionament bàsic del correu electrònic, i tres sessions més en format online per poder practicar l’enviament i rebuda de correus, adjuntar arxius i imatges, gestionar contactes i carpetes...

Aquesta formació s’ha realitzat en el marc del Programa Treball Talent i Tecnologia (TTT) finançat per la Diputació de Barcelona, amb l’objectiu de treballar el desenvolupament competencial de les persones per augmentar la seva ocupabilitat i reduir la bretxa digital.

Dins del marc d’aquest programa, es continuaran realitzant diverses formacions de digitalització per millorar l’ocupabilitat de les persones que viuen en els municipis mancomunats.

Per poder-hi participar, és imprescindible estar inscrit/a al Servei Local d’Ocupació. Si encara no s’hi està, cal trucar a la Mancomunitat La Plana al 93 812 54 45 i demanar hora per la tècnica d’ocupació municipal.

Ara, més que mai, cal estar preparat digitalment per a la recerca o la millora de feina!

Desenvolupament Local

Darrera actualització: 03.05.2021 | 15:48

Imatges