Formació “Comerç amb futur: Crea un punt de venda guanyador”

Dimarts, 22 de setembre de 2020 a les 00:00

Aquesta setmana han començat les formacions del segon semestre de 2020 del “Programa Formació per a Empreses i Emprenedors“.

Entre setembre i desembre hi han previstes diverses sessions bàsiques per posar en marxa el projecte emprenedor (la definició de la idea i el model de negoci, el pla de màrqueting, el màrqueting digital i l’anàlisi econòmic i financer),  així com sessions específiques centrades en millorar les habilitats i competències empresarials en altres àmbits clau que estan dirigides a petits empresaris i emprenedors.

De la mateixa manera es preveuen formacions dirigides específicament al col·lectiu de comerciants i botiguers com la que hem programat des del Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana.

Els dies 8, 9 i 13 d’octubre de 13:30 a 16:00 es farà la formació online “Comerç amb futur: Crea un punt de venda guanyador sobre com utilitzar eines de màrqueting per tal de convertir l'espai de vendes en un lloc d'experiències agradables de compra i fidelització del client.

Aquesta activitat és gratuïta pels participants i cal inscriure’s prèviament o posar-se en contacte amb el Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana al sdl@mancoplana.cat o al 938125445.

Desenvolupament Local

Darrera actualització: 22.09.2020 | 16:26