Formació de màrqueting digital per professionals i microempreses a Taradell

Dimarts, 26 d'abril de 2022 a les 00:00

Els dies 5, 12, 19 i 26 de maig  tindrà lloc la formació “Com vendre per Instagram, sense semblar que vols vendre” en horari de 9:30 a 13:30h a Can Costa Centre Cultural de Taradell.

Durant 4 sessions professionals i persones emprenedores aprendran a fer publicacions a la xarxa que impactin, missatges per sorprendre al públic, a conèixer què espera trobar el seu públic diana en el perfil d’Instagram abans de comprar un producte o servei i a crear expectatives. També aprendran a utilitzar un llenguatge inclusiu en la comunicació a les xarxes i a aconseguir que la seva clientela parli dels seus productes a la xarxa.

La impartirà la Mònica Urrútia Azcon, experta en comunicació en xarxes socials i continguts multimèdia, dinamitzadora de comunitats i creació d’estratègies digitals.

És una formació 100% subvencionada i per participar-hi cal fer inscripció prèvia

Per més informació les persones interessades es poden posar en contacte amb el Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana al sdl@mancoplana.cat o trucant al 648 447 270.

Aquesta és una iniciativa impulsada per el Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana i l’Ajuntament de Taradell, juntament amb les entitats de promoció econòmica de la comarca amb el lideratge de Creacció i el suport de la Diputació de Barcelona.

Desenvolupament Local

Darrera actualització: 27.04.2022 | 11:57