Formació d’Instagram per emprenedors, empreses i professionals

Dimecres, 25 de novembre de 2020 a les 00:00

Ja fa un temps que les  empreses i els professionals tenen més presència a Instagram i han incorporat aquesta xarxa social en l’estratègia comunicativa dels seus negocis. Però, com podem “treure suc” d’aquest canal de comunicació?

El proper 3 de desembre de 2020 a les 9.30h, es durà a terme la formació on line “Les stories d'Instagram: un nou format i un nou llenguatge” que anirà a càrrec de Mònica Urrútia Azcon, professional amb experiència de més de 15 anys en el sector de la comunicació i màrqueting.

L’objectiu de la sessió és aprendre a crear una estratègia a través de les stories com a avantatge competitiu per al negoci; quins són els continguts que triomfen i com adaptar-los al projecte empresarial i crear una comunitat fidel.

Aquesta formació està organitzada pel Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana i s’emmarca dins del programa comarcal de formació empresarial  “Formació per Empreses i Emprenedors a Osona 2020” que les diferents entitats de promoció econòmica de la comarca han coordinat amb el suport de Creacció.

I està subvencionada per la Diputació de Barcelona, pe tant, no té cap cost pels participants.

Les places són limitades. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament.

Per més informació enviar un correu electrònic a sdl@mancoplana.cat o trucar al 938125445.

Desenvolupament Local

Darrera actualització: 25.11.2020 | 14:55

Imatges

Cartell Formació EE Les Stories d'Instagram