La campanya ‘El Masclisme al Rebuig’ estrena contingut audiovisual

Dijous, 22 de setembre de 2022 a les 00:00

Aquest mes de setembre, en motiu del Dia Internacional de la bisexualitat, es llençarà per les xarxes socials de la Mancomunitat La Plana el primer vídeo del contingut audiovisual de la campanya de prevenció i sensibilització contra les violències masclistes i LGTBI-fòbiques anomenada ‘El Masclisme al rebuig.

S’han realitzat un total de 12 vídeos cadascun d’ells relacionats amb els missatges de la campanya i que s’articulen en tres eixos temàtics vinculats a les violències masclistes: les violències sexuals, els masclismes quotidians i la LGTBI-fòbia.

L’objectiu és interpel·lar a la ciutadania a través de situacions quotidianes que tothom, en algun moment de la nostra vida, ha presenciat i/o presenciarà.

Aquests vídeos han estat gravats a diversos municipis que formen part de la Mancomunitat La Plana com Balenyà, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Sant Miquel de Balenyà, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell i Tona amb la voluntat que la familiaritat dels espais ajudi a que els missatges arribin a la gent.

Han estat elaborats conjuntament amb la productora Lorda Crusellas i el realitzador Arnau Costa.

Igualtat 

Darrera actualització: 22.09.2022 | 15:15