La Mancomunitat afavoreix la inserció laboral de dones majors de 16 anys a l’atur

Dimecres, 3 d'abril de 2024 a les 11:26

El programa Dona Rural i Urbana ofereix un assessorament personalitzat i lliura un incentiu de 300 euros a aquelles dones que finalitzin l’itinerari formatiu

La Mancomunitat desenvolupa el programa Dona Rural i Urbana amb la finalitat d’assessorar i facilitar la inserció laboral a dones majors de 16 anys sense feina.

El president de la Mancomunitat La Plana, Pere Medina Serrahima, subratlla que amb el programa Dona rural i Urbana s’ajuda a capacitar les dones que no tenen feina perquè tinguin més fàcil l’accés en l’activitat econòmica del territori. És per això que s’imparteixen tallers de competències digitals o d’economia verda perquè s’introdueixin en l’àmbit digital, tecnològic, emprenedor, i de l’economia social.

El programa va dirigit exclusivament a dones majors de 16 anys que estiguin a l’atur i empadronades en algun poble de la Mancomunitat. Les participants que completin l’itinerari formatiu rebran un incentiu de 300 euros.

Per inscriure-s’hi cal trucar al 938 124 167 i demanar hora per la tècnica d’Ocupació. També es pot sol·licitar més informació en aquest enllaç o escrivint a sdl@mancoplana.cat.

El Programa Dona Rural i Urbana està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i es finança amb els fons Next Generation procedents de la Unió Europea.

Treball digne i captació de talent

El programa és una de les accions per crear oportunitats de treball dignes i captar talent per al desenvolupament social i econòmic en els 13 pobles de la Mancomunitat, un dels objectius estratègics del Pla d’Acció Mancomunat (PAM) per cuidar les persones.

 

La Mancomunitat, braç executor dels pobles que el formen

La Mancomunitat és un ens públic amb personalitat jurídica pròpia, que està formada per 13 pobles -12 d’Osona i un del Vallès Oriental-.

La cooperació dels pobles mancomunats (Aiguafreda, Balenyà, El Brull, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Sant Miquel de Balenyà, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona i Viladrau) garanteix l’execució dels serveis públics de cada Ajuntament o EMD amb eficiència i qualitat.

Darrera actualització: 04.04.2024 | 16:43