La Mancomunitat assessora per la implementació del porta a porta a Sant Joan de Vilatorrada

Dimecres, 13 de setembre de 2023 a les 13:51

La Mancomunitat Intermunicipal del Cardener sol·licita aquest assessorament per tal de desplegar el porta a porta al municipi del Bages en una trobada tècnico-política

Una delegació política i tècnica de la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener, encapçalada pel seu president, Jordi Solernou Vilalta, han visitat la Mancomunitat La Plana per conèixer de primera mà el funcionament de la recollida porta a porta.

A partir d’aquesta reunió, s’ha obert la porta a seguir realitzant altres trobades i a intercanviar informacions tècniques per resoldre pros i contres i ajudar a determinar si a Sant Joan de Vilatorrada, al Bages, s’implementarà el porta a porta o un sistema de contenidors amb tancament electrònic l’any vinent.

Pere Medina Serrahima, president de la Mancomunitat La Plana, valora molt positivament la trobada que posiciona l’ens com a referent a l’hora de fer futur i cuidar l’entorn. A més, ha expressat la voluntat d’establir sinèrgies per prestar nous serveis mancomunats que millorin la qualitat de vida i ajudin a cuidar els pobles d’una i altra mancomunitat.

Darrera actualització: 13.09.2023 | 19:53