La Mancomunitat La Plana i AGBAR signen un conveni per atendre famílies en situació de vulnerabilitat

Dijous, 5 de maig de 2022 a les 00:00

La Mancomunitat La Plana i AGBAR, companyia que presta el servei d'aigua als municipis de Folgueroles, Sant Martí de Centelles, Tona i Viladrau, han signat aquest dijous un conveni per fer front al pagament de factures d’aigua de persones i famílies en situació de vulnerabilitat.

El conveni s’ha signat aquest dijous a la seu de La Mancomunitat La Plana, per part del president Ferran Teixidó i d’Esther Guirado, gerent d'AGBAR a la Catalunya Central.

El Fons de Solidaritat que ofereix AGBAR està dotat de 2.000 euros i es dirigeix a les persones amb greus dificultats econòmiques. L’ajut té l’objectiu de facilitar l’accés al consum bàsic d’aigua potable i es destina a assumir el pagament de les factures pendents. L’equip de Serveis Socials valora cada situació i, si s’escau, emet un informe de risc d’exclusió residencial per tal de que les factures siguin abonades a càrrec d’aquest fons de solidaritat.

 La gerent d’Agbar, Esther Guirado, ha afirmat que “la nostra prioritat és garantir el subministrament d’aigua a tothom i tenir cura, especialment, de les famílies que es troben en situació de vulnerabilitat”. I ha destacat “la col·laboració amb la Mancomunitat La Plana per identificar aquests casos i ajudar aquestes persones amb el fons de solidaritat que ofereix Agbar”.

Serveis Socials Bàsics  

Darrera actualització: 05.05.2022 | 16:17