La memòria del mandat 2019-2023 sintetitza en dades i titulars l’activitat feta per la Mancomunitat

Dijous, 3 d'agost de 2023 a les 00:00

El renovat document digital permet conèixer de manera ràpida i transparent les accions fetes per cuidar les persones, els pobles, l’entorn, i el progrés

La Mancomunitat publica, per primera vegada, una memòria sintetitzada de mandat, amb dades i titulars, per donar a conèixer l’activitat feta en l’anterior mandat (2019-2023) en una clara aposta per la transparència i la qualitat de la informació pública.

El president de la Mancomunitat, Pere Medina Serrahima, subratlla que s’exposa de manera gràfica i concisa els projectes que fan de la Manco un instrument eficient i útil pels 13 pobles que la formen i, sobretot, per cuidar la seva gent. A més, destaca que els nous estatuts aprovats el mes de maig han de permetre llaurar i fer futur a l’administració supramunicipal més antiga i amb més trajectòria continuada d’Osona.      

La publicació sintetitza en menys de 40 pàgines els serveis oferts fruit de la cooperació entre municipis i gràcies a més de 120 professionals, com els serveis funeraris, el servei de desenvolupament local, l’àrea social, o de medi ambient.

Podeu consultar la memòria en el document adjunt a la columna del costat.

 

La Manco, una tercera part d’Osona

El document s’ha presentat tant a l’assemblea general sortint, com a l’entrant, per a retre comptes i facilitar el coneixement d’un ens que continuarà treballant per la qualitat de vida de les més de 35.000 persones que viuen en un territori, que com recorda el president, en cas de ser un únic municipi seria el segon més poblat de la comarca.

 

Darrera actualització: 03.08.2023 | 19:34