Més de 120 persones participen a la sortida cultural amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran

Dimarts, 10 d'octubre de 2023 a les 10:00

Majors de 60 anys de tots els pobles mancomunats han pogut gaudir d’una sortida per conèixer un dels patrimonis modernistes més rellevant

El Recinte Modernista de Sant Pau, a Barcelona, ha estat l’epicentre de la visita cultural amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran, que té lloc cada 1 d’octubre. Més de 120 persones de més de 60 anys dels diversos pobles de la Mancomunitat l’han pogut conèixer de ben a prop i endinsar-se en les anècdotes que n’han marcat la seva evolució.

Prèviament, ha tingut lloc un dinar de germanor al restaurant l’Hotel Montanyà a Seva amb la presència del president de la Mancomunitat, Pere Medina Serrahima, i diverses regidories dels pobles mancomunats.

La jornada, celebrada el passat dimecres 4 d’octubre, s’ha organitzat des del programa d’Envelliment Actiu de la Mancomunitat que dona servei als pobles d’Aiguafreda, El Brull, Balenyà, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Santa Eulàlia de Riuprimer, Sant Martí de Centelles, Sant Miquel de Balenyà, Seva, Taradell, Tona, i Viladrau.

L’activitat es tornarà a programar durant el mes de novembre perquè totes les persones en llista d’espera hi puguin prendre part.

Darrera actualització: 10.10.2023 | 12:40