Més de 130 persones assisteixen a la cloenda dels tallers per a gent gran activa de la Mancomunitat

Divendres, 16 de juny de 2023 a les 12:20

Lactivitat semmarca en el Programa dEnvelliment Actiu i ha tingut lloc aquest dijous 15 de juny a Sant Martí de Centelles

Sant Marde Centelles ha acollit aquest dijous, 15 de juny, a la tarda, lacte de cloenda del curs de tallers per a un envelliment actiu que es gestionen des de la Mancomunitat i que estan promoguts per Aiguafreda, El Brull, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Sant Miquel de Balenyà, Seva, Taradell, i Tona,

Més de 130 persones participants als cursos, tècniques i càrrecs electes- han acomiadat el curs denguany. La jornada ha començat amb la benvinguda del regidor de Benestar Social de Sant Martí de Centelles, Lluís Sallés Farràs, que ha donat el tret de sortida a una activitat d’estimulació cognitiva a través del cos i que ha seguit amb un berenar de germanor.

Lalcaldessa de Sant Martí de Centelles, Núria Roca Carrasco, ha destacat la importància de la participació en les activitats com a mètode de prevenció i per afavorir la salut física i mental.

En la mateixa nia, el president de la Mancomunitat  La Plana, Pere Medina Serrahima, ha manifestat la voluntat de continuar apostant per uns tallers on cada cop hi ha més participants,  i en qsofereixen noves propostes per millorar la qualitat de vida i arribar a nous perfils amb inquietuds diverses.

La jornada ha finalitzat amb un agraïment a totes les talleristes i a lequip que ha fet possible els nous mesos de cursos i activitats als diversos pobles. Sha comptat  amb  el suport  de  dues  voluntàries de  Creu  Roja que  han  ofert acompanyament i suport a qui ha ho ha necessitat.

Nou mesos de tallers per a un envelliment actiu

Durant nou mesos el programa dEnvelliment Actiu ofereix tallers per a persones majors de 60 anys sobre psicomotricitat, estimulació cognitiva, creativitat, català, i anglès.

190  persones,  la immensa majoria  dones,  han participat en els tallers setmanals a Aiguafreda, El Brull,  Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Sant Miquede Balenyà, Seva, Taradell, i Tona, i que estan gestionats programa dEnvelliment actiu de la Manco.

Darrera actualització: 16.06.2023 | 12:27

Imatges