Més formacions gratuïtes per a empreses i emprenedories d’Osona

Dimarts, 14 de març de 2023 a les 09:51

La Mancomunitat La Plana i agents de promoció econòmica de la comarca programen conjuntament formacions per afavorir la retenció del talent i garantir oportunitats 

Aquest mes de març ha començat la desena edició del programa de formació per a millorar les habilitats empresarials d'emprenedories i empreses d’Osona. Una iniciativa que es treballa de forma conjunta entre els diferents agents de promoció econòmica de la comarca i la Mancomunitat.  

Al llarg d’aquest primer semestre es portaran a terme un seguit de formacions bàsiques per a persones que vulguin engegar el seu negoci. També s’han programat sessions específiques centrades en millorar les habilitats i competències empresarials en altres àmbits clau de l’empresa que es detallen en aquest apartat.  

El president de la Mancomunitat La Plana, Pere Medina Serrahima, subratlla que la suma d’esforços és cabdal per cuidar les persones i el progrés i, alhora, retenir el talent i garantir noves oportunitats. 

 

Programació conjunta i gratuïta

Totes les formacions són gratuïtes i per accedir-hi només cal inscriure’s prèviament en aquest enllaç o trucar al servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana al 648 447 270. 

La programació conjunta i gratuïta, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i que està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social, és una iniciativa impulsada per les entitats de promoció econòmica de la comarca: Creacció, agència d’emprenedoria, innovació i coneixement; Consorci del Lluçanès; Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura; Ajuntament de Centelles; Ajuntament de les Masies de Voltregà; Ajuntament de Manlleu; Ajuntament de Roda de Ter; Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà; Ajuntament de Sant Pere de Torelló; Ajuntament de Vic; i la Mancomunitat La Plana. 

 

Inscriu-te a les formacions

 

Darrera actualització: 16.03.2023 | 11:01