Nou espai de consulta virtual del Rusc

Dimecres, 9 de febrer de 2022 a les 00:00

El programa de prevenció de conductes de risc, estrena un  canal d'Instagram i un número de WhatsApp que permetran oferir un espai de consulta virtual a adolescents, joves i famílies

El passat dilluns 31 de gener es va donar el tret de sortida al nou Instagram (@el_rusc_) del programa de prevenció de conductes de risc entre joves i adolescents, El Rusc. Aquest nou compte d’Instagram va adreçat principalment als i les joves, però també pot esdevenir un espai útil per a famílies i agents educatius.

A través d’aquesta xarxa social es podrà realitzar l’espai consulta en format virtual, on els i les joves podran preguntar a través del missatge directe dubtes relacionats amb el consum, ús de pantalles, sexualitat i afectivitat. Aquest espai consulta en format virtual també estarà actiu a través del número de WhatsApp: 661 537 616. 

Cal remarcar que l’espai consulta del programa té per objectiu escoltar, orientar, assessorar i acompanyar als i les joves i adolescents en les seves inquietuds i dubtes de forma totalment confidencial.

Programa El Rusc

Darrera actualització: 25.03.2022 | 15:39