Nova àrea d’emergència de residus a Collsuspina

Divendres, 18 de febrer de 2022 a les 00:00

A partir del dilluns 28 de febrer de 2022, es posarà en funcionament la nova ÀREA D'EMERGÈNCIA de residus d’ús exclusivament domèstic pels veïns i veïnes de Collsuspina. Només es pot utilitzar en casos puntuals i justificats ja que el model de recollida selectiva és el porta a porta i cal utilitzar aquest sempre que sigui possible.

A la NOVA ÀREA...

HI PODEU PORTAR: Matèria orgànica, reciclables, resta, càpsules de cafè, oli i roba.

Està totalment prohibit dipositar-hi voluminosos, restes vegetals, residus especials, ramaders o agrícoles. Per a aquestes residus cal que utilitzeu les vies de gestió de corresponents.

UBICACIÓ: Carrer de L’Esport.

AMB QUINA FREQÜÈNCIA MÀXIMA LA PODEU UTILITZAR?

- Habitatges de l'àrea urbana (residents a l'àrea urbana del municipi): 1 vegades a la setmana

- Habitatges disseminats (residents de fora de l'àrea urbana del municipi, sense recollida porta a porta): 3 vegades a la setmana

COM PODEU ACCEDIR A L'ÀREA D'EMERGÈNCIA?

- Registreu-vos al sistema KOMTAINER

- Accediu a l'APP de KOMTAINER a través del mòbil

- Obriu l'àrea d'emergència amb el mòbil. Amb l'app oberta i el bluetooth activat, acosteu el mòbil a la porta d'entrada de l'àrea i aquesta s'obrirà. Un cop a dins, seleccioneu a la pantalla del mòbil quins residus esteu dipositant.

PER A MÉS INFORMACIÓ

Telefònicament a l’Ajuntament de Collsuspina: 93 830 03 76

Per correu electrònic: collsuspina@collsuspina.cat / olleroe@diba.cat

Aquesta renovació s’està realitzant també a municipis de la Mancomunitat La Plana amb l’objectiu d’incrementar els índex de recollida selectiva i avançar cap a una major sostenibilitat dels nostres municipis.

Medi Ambient

Darrera actualització: 18.02.2022 | 16:19