Nova àrea d’emergència de residus de Folgueroles

Dijous, 13 d'octubre de 2022 a les 00:00

A partir d’avui, 13 d’octubre de 2022, entra en funcionament la nova ÀREA D'EMERGÈNCIA d’ús exclusivament domèstic pels veïns i veïnes de Folgueroles. Aquesta només es pot utilitzar en casos puntuals i justificats ja que el model de recollida selectiva del municipi és el porta a porta i cal utilitzar-lo sempre que sigui possible.

A la NOVA ÀREA d’emergència Ca la Tecla de Folgueroles:

S'HI POT PORTAR: Matèria orgànica, reciclables, resta.

I està totalment prohibit dipositar-hi voluminosos, restes vegetals, residus especials, ramaders o agrícoles. Per a aquestes deixalles cal utilitzar les vies de gestió de deixalles corresponents.

UBICACIÓ: està situada al Polígon industrial La Fàbrica

AMB QUINA FREQÜÈNCIA MÀXIMA ES POT UTILITZAR?

- Habitatges de l'àrea urbana (residents a l'àrea urbana del municipi): 15 vegades l’any

- Habitatges disseminats (residents de fora de l'àrea urbana del municipi, sense recollida porta a porta): 3 vegades a la setmana

COM ACCEDIR A L'ÀREA D'EMERGÈNCIA?*

- Registrar-se al sistema KOMTAINER

- Accedir a l'APP de KOMTAINER a través del mòbil

- Obrir l'àrea d'emergència amb el mòbil. Amb l'app oberta i el bluetooth activat, acostar el mòbil a la porta d'entrada de l'àrea i aquesta s'obrirà. Un cop a dins, seleccionar a la pantalla del mòbil quins residus es dipositen.

Aquesta instal·lació ha estat possible gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona i permetrà conèixer qui accedeix a l’àrea d’emergència i quins residus aporta.

Per més informació es pot contactar telefònicament amb l’Ajuntament de Folgueroles (93 812 20 54) o per correu electrònic a folgueroles@folgueroles.cat

Aquesta renovació s’està realitzant també altres municipis de la Mancomunitat La Plana amb l’objectiu d’incrementar els índex de recollida selectiva i avançar cap a una major sostenibilitat dels municipis.

Medi Ambient

Darrera actualització: 13.10.2022 | 11:49