Nova àrea d’emergència de residus de Sant Martí de Centelles

Dilluns, 30 de maig de 2022 a les 00:00

A partir del dia 1 de juny, es posarà en funcionament la nova àrea d'emergència d’ús exclusivament domèstic pels veïns i veïnes de Sant Martí de Centelles. Només es podrà utilitzar en casos puntuals i justificats ja que el model de recollida selectiva és el porta a porta i cal utilitzar-lo sempre que sigui possible.

A la nova àrea...

HI PODREU PORTAR: Matèria orgànica, reciclables i resta.

Està totalment prohibit dipositar-hi voluminosos, restes vegetals, residus especials, ramaders o agrícoles. Per a aquestes deixalles cal que utilitzeu les vies de gestió de deixalles corresponents.

UBICACIÓ: Urbanització de l’Oller

AMB QUINA FREQÜÈNCIA MÀXIMA LA PODREU UTILITZAR?

- Habitatges de l'àrea urbana (residents a l'àrea urbana del municipi): 1 vegades a la setmana

- Habitatges disseminats (residents de fora de l'àrea urbana del municipi, sense recollida porta a porta): 3 vegades a la setmana

COM PODREU ACCEDIR A L'ÀREA D'EMERGÈNCIA?

- Registreu-vos al sistema KOMTAINER

- Accediu a l'APP de KOMTAINER a través del mòbil

- Obriu l'àrea d'emergència amb el mòbil. Amb l'app oberta i el Bluetooth activat, acosteu el mòbil a la porta d'entrada de l'àrea i aquesta s'obrirà. Un cop a dins, seleccioneu a la pantalla del mòbil quins residus esteu dipositant.

PER A MÉS INFORMACIÓ

Telefònicament a l’Ajuntament de Sant Martí de Centelles: 93 844 24 06

Per correu electrònic: st.martic@diba.cat

Aquesta renovació s’està realitzant també a altres municipis de la Mancomunitat La Plana amb l’objectiu d’incrementar els índex de recollida selectiva i avançar cap a una major sostenibilitat dels nostres municipis. Pel que fa a Sant Martí de Centelles a la segona meitat d’aquest 2022 es tancarà també l’àrea situada al c/ del Castell de la Urbanització Les Comes.

Medi Ambient

Darrera actualització: 30.05.2022 | 15:24