Nova àrea d’emergència de residus de Viladrau

Dimecres, 17 de març de 2021 a les 00:00

A partir d’avui, 17 de març de 2021, està en funcionament la nova Àrea d'Emergència d’ús exclusivament domèstic pels veïns i veïnes de Viladrau. Només es pot utilitzar en casos puntuals i justificats ja que el model de recollida selectiva és el porta a porta i cal utilitzar-lo sempre que sigui possible.

A la NOVA ÀREA...

HI PODEU PORTAR: Matèria orgànica, reciclables i resta.

Està totalment prohibit dipositar-hi voluminosos, restes vegetals, residus especials, ramaders o agrícoles. Per a aquestes deixalles cal que utilitzeu les vies de gestió de deixalles corresponents.

UBICACIÓ: Carretera de Vic (Km, 0,88).

AMB QUINA FREQÜÈNCIA MÀXIMA LA PODEU UTILITZAR?

- Habitatges de l'àrea urbana (residents a l'àrea urbana del municipi): 1 vegades a la setmana

- Habitatges disseminats (residents de fora de l'àrea urbana del municipi, sense recollida porta a porta): 3 vegades a la setmana

COM PODEU ACCEDIR A L'ÀREA D'EMERGÈNCIA?

- Registreu-vos al sistema KOMTAINER

- Accediu a l'APP de KOMTAINER a través del mòbil

- Obriu l'àrea d'emergència amb el mòbil. Amb l'app oberta, acosteu el mòbil a la porta d'entrada de l'àrea i aquesta s'obrirà. Un cop a dins, seleccioneu a la pantalla del mòbil quins residus esteu dipositant.

PER A MÉS INFORMACIÓ

Telefònicament a l’Ajuntament de Viladrau: 93 884 80 04

Per correu electrònic: ajuntament@viladrau.cat

Aquesta renovació s’està realitzant també altres municipis de la Mancomunitat La Plana amb l’objectiu d’incrementar els índex de recollida selectiva i avançar cap a una major sostenibilitat dels nostres municipis.

Medi Ambient 

Darrera actualització: 17.03.2021 | 11:48