Nova formació sense cost per treballar com a fuster/a

Dimarts, 19 de setembre de 2023 a les 12:00

Forma part del programa Formació a Mida subvencionat per la Diputació de Barcelona amb lobjectiu de generar noves oportunitats i satisfer les demandes laborals del sector

El proper mes doctubre comença una nova formació com a fuster/a per a persones en situació datur. Està feta a mida amb la col·laboració dempreses del sector de la fusteria que necessiten contractar aquest perfil tècnic.

 La formació, sense cost, es farà a Torelló i a Vic del 16 doctubre al 19 de gener (200 hores) de 4 de la tarda a 8 del vespre de dilluns a dijous, i alguns divendres.

 Durant quatre mesos es treballarà la introducció a la fusteria, la interpretació de la documentació tècnica, el coneixement de materials, fabricació i muntatge, i lassoliment de competències transversals.

 Per inscriure’s cal omplir el següent formulari fins al dimecres 4 doctubre, inclòs.

  El president de la Mancomunitat La Plana, Pere Medina Serrahima, remarca que lformació permetrà  oferir  noves  oportunitats  i  afavorir  lenfortimen del  teixit empresarial del territori.

 Es   tracta   duna   proposta  que   forma   part   del   Programa   Formació   a  Midsubvencionat per la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 19.09.2023 | 11:27