Noves formacions per empreses i persones emprenedores pel segon semestre de l’any

Dimarts, 6 de setembre de 2022 a les 00:00

Aquest setembre es tornen a posar en marxa les formacions del segon semestre de 2022 del “Programa Formació per a Empreses i Emprenedores“.

Com cada any, s’han programat sessions bàsiques per posar en marxa el projecte emprenedor (la definició de la idea i model de negoci, el pla de màrqueting, el màrqueting digital i l’anàlisi econòmic i financer), així com sessions específiques centrades en millorar les habilitats i competències empresarials en altres àmbits clau dirigides a petits empresaris i persones emprenedores.

El 8 de setembre es realitzarà la primera formació “Té sentit la meva idea? Estudi de mercat i proposta de valor”, dirigida a persones emprenedores que tenen un projecte o idea de negoci  i volen realitzar-ne una anàlisi i veure el seu encaix en el mercat.

Aquesta activitat és gratuïta pels participants i cal inscriure’s prèviament a: http://www.creaccio.cat/formacio/ o posar-se en contacte amb el Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana al sdl@mancoplana.cat o trucant al 648 447 270.

Desenvolupament Local

Darrera actualització: 06.09.2022 | 13:57