Obert el període de sol·licituds per a subvencions de lloguer per a persones d’entre 36 i 64 anys

Dilluns, 15 d'abril de 2024 a les 13:00

La Mancomunitat La Plana gestionarà i assessora les ajudes fins al 10 de maig i oferiatenció presencial als diversos pobles mancomunats i a les oficines de la Manco

La Mancomunitat  La Plana comença la tramitació dajuts per al pagament del lloguer destinades a la franja d'edat de 36 a 64 anys es té en compte l’edat de qui ho sol·licita en data 26 de febrer de 2024-. Aquestes ajudes formen part d'una iniciativa més àmplia de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya per oferir suport econòmic  a diferents grups d'edat. El període de sol·licituds estaobert fins al divendres 10 de maig.

Després de les convocatòries dirigides a majors de 65 anys i a menors de 35, arriba ara el torn de la franja intermèdia. Les persones interessades poden optar a subvencions que varien entre el 20% i el 40% de l'import del lloguer, depenent de l'esforç econòmic que suposi per a cada unitat de convivència.

Les sol·licituds per a aquesta ajuda es podetramitar tant de manera presencial com telemàtica, tot i que es recomana optar per la tramitació en línia  a travé s  daque sta  we b  , donada la curta durada de la convocatòria.

Aquesta és una oportunitat clau per a aquelles en situac de vulnerabilitat o en  risc d'exclusió social, ja que  la Mancomunitat  també  gestionarà  les solicituds per a aquest colectiu, independentment de si ja eren beneficiaris de la convocatòria de l'any anterior o no. Una mesura que pot ajudar a alleujar la càrrega del lloguer i millorar la seva qualitat de vida.

En cas de voler rebre informació o assistència sobre la tramitacdels ajuts podeu trucar al 938 125 445 o escriure a borsahabitatge@mancoplana.cat. El termini per presentar sol·licituds finalitza el 10 de maig i es faatenció presencial als diferents pobles i a les oficines de la Mancomunitat.

Pere Medina Serrahima, president de la Mancomunitat, exposa que posar a disposició el servei dhabitatge és un  pamés  per  cuidar  les persones  i ajudar a obtenir subvencions que reverteixen en facilitar el dret a l’habitatge.

Més informacsobre els ajuts de la Generalitat de Catalunya en aquest enllaç.

 

Protegir el dret a lhabitatge

Vetllar perquè la ciutadania dels 13 pobles de la Mancomunitat tinguin accés

a lhabitage, incloent-hi ajuts i programes de suport, és un dels objectius estratègics del  Pla  dAcc ió  Mancom unat (PAM)  per cuidar les persones.

 

Darrera actualització: 15.04.2024 | 13:59