Obrir només en cas d’emergència

Dijous, 4 de març de 2021 a les 00:00

Es posa en funcionament la nova àrea d’emergència de residus de Taradell

Per tal de seguir millorant el sistema de recollida de residus del municipi, a partir del 8 de març de 2021 es tancarà l’àrea d’aportació de residus situada al costat de la deixalleria i passarà a ser una ÀREA D'EMERGÈNCIA d’ús exclusivament domèstic.

Aquesta àrea, d’ús exclusiu pels veïns i veïnes de Taradell, només es pot utilitzar en casos puntuals i justificats (cada habitatge disposarà d’un nombre màxim d’aportacions a l’àrea), ja que el model de recollida selectiva és el porta a porta i cal utilitzar-lo sempre que sigui possible.

A la NOVA ÀREA...

HI PODEU PORTAR: Matèria orgànica, reciclables i resta.

Està totalment prohibit dipositar-hi voluminosos, restes vegetals, residus especials, ramaders o agrícoles. Per a aquestes deixalles cal que utilitzeu les vies de gestió de deixalles corresponents.

UBICACIÓ: Carrer Ferriol de Taradell (al costat de la deixalleria).

AMB QUINA FREQÜÈNCIA MÀXIMA LA PODEU UTILITZAR?

- Habitatges de l'àrea urbana (residents a l'àrea urbana del municipi): 1 vegades a la setmana

- Habitatges disseminats (residents de fora de l'àrea urbana del municipi, sense recollida porta a porta): 3 vegades a la setmana

COM PODEU ACCEDIR A L'ÀREA D'EMERGÈNCIA?

- Registreu-vos al sistema KOMTAINER

- Accediu a l'APP de KOMTAINER a través del mòbil

- Obriu l'àrea d'emergència amb el mòbil. Amb l'app oberta, acosteu el mòbil a la porta d'entrada de l'àrea i aquesta s'obrirà. Un cop a dins, seleccioneu a la pantalla del mòbil quins residus esteu dipositant.

PER A MÉS INFORMACIÓ

Telefònicament a l’Ajuntament de Taradell: 938 126 100.

Per correu electrònic: taradell@taradell.cat

Aquesta renovació es realitzarà també altres municipis de la Mancomunitat La Plana durant l’any 2021 amb l’objectiu d’incrementar els índex de recollida selectiva i avançar cap a una major sostenibilitat dels nostres municipis.

Medi Ambient 

Darrera actualització: 09.03.2021 | 12:06