Per Mi. M’escolto, em trobo, em cuido

Dimarts, 4 d'octubre de 2022 a les 00:00

Taller de gestió emocional per a joves

El Servei de Joventut de l’Ajuntament de Taradell conjuntament amb la Mancomunitat La Plana impulsen el projecte “Per Mi. M’escolto, em trobo, em cuido”, una formació sobre intel·ligència emocional per a joves de 15 a 18 anys (nascuts els anys 2005, 2006 i 2007).

Durant els mesos d’octubre i novembre una psicòloga acompanyarà a les persones joves amb la finalitat de reforçar l’autoconeixement i l’autoestima, sempre de forma grupal i presencial. Durant les sessions es treballaran aspectes com la identificació de les emocions, l’acceptació, la comprensió i la gestió emocional.

L’adolescència provoca molts canvis, tant físics com socials, i poden sorgir grans dificultats per encarar-los d’una forma sana i saludable. Per primera vegada a les seves vides apareix la presa de decisions (escollir uns estudis, recerca de feina, emancipació, etc.) i l’exigència de les persones del seu entorn com a futurs adults es fa molt més present. Com a conseqüència, el nivell de malestar emocional percebut augmenta i es poden manifestar nervis, estrès, inseguretats, preocupacions, etc. La formació sobre intel·ligència emocional permet adquirir habilitats personals i socials per afrontar els reptes de la vida i potenciar els hàbits i conductes saludables.

Les sessions es portaran a terme els dijous (del 13 d’octubre al 24 de novembre) de 4 a dos quarts de 6 de la tarda. Per inscriure’s o per obtenir més informació podeu contactar amb la referent de joventut de Taradell trucant al 600347165.

Joventut

Darrera actualització: 04.10.2022 | 12:55