Pere Medina Serrahima, nou alcalde del Brull, presidirà la Mancomunitat La Plana

Dijous, 21 de juliol de 2022 a les 00:00

En la sessió extraordinària de l’Assemblea General de la Mancomunitat La Plana, que s’ha fet a la sala de juntes de l’ens situada a Malla aquest dijous 21 de juliol a les 7 de la tarda i amb la presència dels representants polítics dels municipis que la conformen, s’ha elegit Pere Medina Serrahima, alcalde del Brull, com a nou president de la Mancomunitat La Plana i nou membre de la Junta de Govern, en substitució del malauradament desaparegut Ferran Teixidó.

Acompanyaran a Medina a la Junta de Govern l’alcalde de Santa Eulàlia de Riuprimer Txevi Rovira, com a vicepresident; Dolors Riesco de l’ajuntament de Malla, Xavier Sabata de l’ajuntament de Muntanyola, Xavier Rierola de l’ajuntament de Seva, Joan Canó de l’ajuntament de Taradell i Pep Valldeoriola de l’ajuntament de Tona, com a vocals.

La sessió s’ha iniciat amb un minut de silenci en record de Ferran Teixidó amb tots els presents drets que ha seguit amb les paraules del president en funcions Txevi Rovira Montells recordant que “presidir la Mancomunitat és una gran responsabilitat” i que “en Ferran ha deixat el llistó molt alt i caldrà mantenir-lo”.

Després s’ha procedit a proclamar el nou membre de l’Assemblea General en representació de l’Ajuntament del Brull, i tot seguit a l’elecció de Pere Medina Serrahima com a president de la Mancomunitat La Plana i nou membre de la Junta  de Govern.

Medina ha expressat la seva voluntat de seguir amb l’empenta que caracteritzava en Ferran Teixidó per tal d’empènyer la Mancomunitat per seguir endavant, donant servei als municipis que la conformen.

La sessió ha seguit amb el nomenament del nou vocal titular de la Comissió Especial de Comptes, el nomenament del representant de la Mancomunitat a òrgans col·legiats o entitats en què participa, l’aprovació de la modificació de la Mesa de Contractació Permanent de l’Assemblea General i de la Junta de Govern, etc.

L’Assemblea General és el màxim òrgan de govern i administració de la Mancomunitat La Plana i està integrada per 24 vocals, representants dels ajuntaments mancomunats (dos per cada municipi: Aiguafreda, Balenyà, El Brull, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona i Viladrau) elegits pels seus respectius plenaris. L'administració de la Mancomunitat recau en la Junta de Govern, integrada pel president/a de la Mancomunitat, el vice-president/a i cinc vocals.

Darrera actualització: 21.07.2022 | 23:31