Pla de xoc per empreses i autònoms per afrontar l'impacte de la Covid-19

Dilluns, 14 de setembre de 2020 a les 00:00

Creacció, l’Agència comarcal d’emprenedoria Innovació i Coneixement, fa uns mesos va posar en marxa un servei d'assessorament i atenció per a empreses i autònoms, per tal que puguin implantar un pla de xoc per fer front a l'impacte que han patit arran de la Covid-19.

L’objectiu és ajudar a les empreses a buscar possibles solucions en tres àmbits: la tresoreria, la detecció de noves oportunitats i la transformació digital.

Amb l’anàlisi de la tresoreria, s’analitza la situació econòmica financera de l’empresa i s’aconsella per a una millor sostenibilitat financera. Els experts ajuden a identificar i definir noves necessitats de tresoreria per fer front al nou model de negoci que requereixi l’actual conjuntura econòmica, i a buscar la millor alternativa financera.

Per l'altra, la detecció de noves oportunitats a través de l'anàlisi dels mercats actuals (com han canviat i mesures per a adaptar-se als canvis), la detecció de noves propostes de valor i la identificació de noves maneres de generar ingressos.

I finalment, la transformació digital pel teletreball i l’adaptació de serveis a l'entorn digital, la gestió de la informació, la utilització dels canals digitals per la relació amb els clients, la visibilitat i la publicitat i l'automatització de petits processos.

Per més informació us podeu posar en contacte amb el Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana enviant un correu a sdl@mancoplana.cat o  al 648447270.

Desenvolupament Local

Darrera actualització: 14.09.2020 | 11:40