Primer aniversari de la mort del president Ferran Teixidó Turner

Dilluns, 26 de juny de 2023 a les 00:00

La Mancomunitat disposa d’un espai in memoriam al president, fruit de la voluntat unànime de l’assemblea general, des del passat mes d’abril

La Mancomunitat commemora avui el primer aniversari de la mort del president Ferran Teixidó Turner, que va morir el 26 de juny de l’any passat mentre treballava a la seva finca de Cal Cisteller, a la zona de Sant Jaume Viladrover, al Brull, d’on n’era l’alcalde.

Teixidó Turner va debutar com a regidor de govern el 1991, i va ocupar aquest càrrec fins al 1999. Després d’una pausa, el 2003 es va tornar a presentar a les eleccions municipals tornant a entrar com a regidor de govern fins al 2007. A partir de llavors, passaria a ser l’alcalde del Brull i va revalidar-ne el càrrec en els comicis del 2011, 2015 i 2019.

La seva mort en un accident a pagès, amb 51 anys, va deixar una allau de mostres de condol i records a qui va estar implicat en diverses lluites socials i del món rural, que destacava per la seva qualitat humana, sensibilitat i vocació de servei.

 

Espai Ferran Teixidó Turner

El passat 20 d’abril, l’actual president de la Mancomunitat, Pere Medina Serrahima, acompanyat de responsables d’àrea, van descobrir una placa en record seu fruit d’una voluntat unànime de l’assemblea general de la Mancomunitat recollida a la sessió del passat 17 de novembre.

La placa resta instal·lada en una de les parets adjacents de la nova planta de compostatge, inaugurada el 30 de març, i dona nom al nou espai obert que uneix la planta de compostatge, la planta de triatge i les oficines de la Mancomunitat i s’està treballant per convertir-la en una zona de descans, amb arbres i mobiliari urbà, per cuidar l’entorn, afavorir les interrelacions i oferir qualitat de vida a les persones que treballen a l’ens supramunicipal format voluntàriament per 13 pobles.

 

 

Darrera actualització: 26.06.2023 | 10:58