Primera trobada del Grup de Transports i Logística d’Osona

Dilluns, 16 de novembre de 2020 a les 00:00

A primers de novembre, va fer-se la primera reunió de treball del Grup de Transports i Logística d’Osona, protagonitzat principalment per empreses de transports i logística de la comarca.

Aquest està liderat pel Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana amb el suport de Creacció i la complicitat del Consell Empresarial d’Osona i la delegació d’Osona de la Cambra de Comerç.

A la reunió, els participants van manifestar la importància de compartir temps, idees i problemàtiques entre les empreses del sector i crear sinèrgies entre elles i amb  d’altres agents vinculats.

També van destacar la necessitat de donar més visibilitat al sector de forma col·lectiva i compartir projectes amb el suport de l’administració pública.

D’entre les empreses integrants del grup hi trobem Transports Frigorífics Esteve SL,  de Sant Miquel de Balenyà, i Transports Codina SA de Balenyà (Els Hostalets).

A la reunió també hi va participar l’Institut de Vic com a agent vinculat al sector a través dels mòduls de formació professional en transport i logística que imparteix.

A les properes reunions s’aprofundirà més en les temàtiques plantejades i la idea és convidar experts que puguin aportar coneixement en temes concrets que els preocupin. La propera trobada del grup està prevista per principis de desembre.

Per més informació sobre la iniciativa, cal posar-se en contacte al 648447270 o enviar un correu electrònica a sdl@mancoplana.cat.

Desenvolupament Local

Darrera actualització: 16.11.2020 | 16:05