Pro-energia d’Osona

Dimecres, 30 de setembre de 2020 a les 00:00

El grup pro-energia d’Osona posa en marxa el procés per la segona subhasta energètica

El 24 de setembre de 2020 va tenir lloc la sessió informativa del Grup Pro-Energia d’Osona en la que van assistir empreses de tota la comarca.

Amb aquest projecte, liderat per Vic i Manlleu, diverses administracions públiques i entitats empresarials de la comarca van decidir unir esforços per tal que les empreses d’Osona poguessin accedir a l’energia renovable a un preu molt més assequible. Juntes, van crear el Grup de Compra Agregada d’Osona.

L’any 2019 va tenir lloc la primera licitació electrònica, a través de la qual es van obtenir millors preus i actualment s’està centrant esforços per consolidar un model d’ús sostenible de l’energia, dins de l’àmbit comercial i industrial.

L’èxit de la primera licitació ha portat a dur a terme una segona licitació aquest 2020. Com més empreses formin part del grup de compra, millor preu es podrà aconseguir en licitacions futures.

Per més informació sobre el projecte i el funcionament del grup, contacte  al 648447270 o envia un correu electrònica a  sdl@mancoplana.cat

Desenvolupament Local

Darrera actualització: 01.10.2020 | 12:17