Servei on line d’atenció a demandants d’ocupació, empreses, autònoms i emprenedors

Dilluns, 30 de març de 2020 a les 00:00

Davant la situació extraordinària que estem vivint a causa del COVID-19, i assumint la nostra part de responsabilitat social per frenar la propagació del virus, ja des del dilluns 16 de març que han quedat suspeses totes les activitats presencials fins que la situació es normalitzi.

Tot i així, continuem actius oferint els serveis online:

  • El Servei local d'ocupació continua oferint atenció individualitzada a través de videoconferència o telefònicament. Per demanar hora ho podeu fer pel mitjà habitual, trucant al 93 812 54 45 demanant hora per l’orientadora laboral.
  • El Servei d’acompanyament a persones emprenedores continua oferint virtualment assessorament individualitzat per persones que volen engegar un projecte o volen redefinir-lo. Podeu contactar amb nosaltres enviant un correu electrònic.
  • El Servei d'informació i consultes per autònoms i PIMES també continua actiu donant resposta tot tipus de consultes sobre ajuts, les noves mesures econòmiques etc. També oferim acompanyament als autònoms per treure's el certificat digital. Podeu contactar amb nosaltres enviant un correu electrònic.

Desenvolupament Local

Darrera actualització: 30.03.2020 | 13:58