Sessions formatives per a les juntes directives de les associacions de gent gran

Dilluns, 28 de de març de 2022 a les 00:00

Els dimecres 16 i 23 de març s’han realitzat a Santa Eulàlia de Riuprimer unes jornades formatives adreçades a les juntes directives de les associacions de gent gran dels municipis de la Mancomunitat La Plana amb l’objectiu de continuar amb la seva capacitació, l’intercanvi de coneixements i la creació i l’enfortiment de vincles entre les entitats.

Les sessions s’han desenvolupat al Casal El Puig de Santa Eulàlia de Riuprimer durant 5 hores, sota el títol “Les obligacions de les entitats” i han anat a càrrec del CAE. Durant els dos matins de formació s’han treballat aspectes relacionats amb la gestió de les associacions, el registre d’associacions, les obligacions legals i la gestió econòmica i fiscal.

La valoració de les dues jornades ha sigut molt positiva, tant pel que fa als continguts de la formació, com per l’espai de trobada en el que s’han pogut compartir informacions i conèixer realitats de les diferents juntes i casals dels municipis de la Mancomunitat La Plana.

Alhora es valora molt positivament la implicació de les entitats de gent gran del territori, ja que a les dues sessions s’han convocat un total de 19 persones de les 8 juntes directives del Casal Sant Jordi d’Aiguafreda, la Llar del Jubilat dels Hostalets de Balenyà, el Casal d'Avis de Folgueroles, l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Sant Miquel de Balenyà, el Casal El Puig de Santa Eulàlia de Riuprimer, l'Associació de Jubilats de Taradell, l'Associació de Jubilats de Tona i el Casal Flor del Montseny de Viladrau.

A aquestes sessions formatives, que fa més de 8 anys que es porten a terme, s’hi vol donar continuïtat durant l’any 2022 per tal de seguir oferint un espai de trobada, intercanvi i coneixement que permet enriquir el funcionament i la gestió de les juntes dels Casals de la Mancomunitat La Plana.

L’organització de la formació ha anat a càrrec de la Mancomunitat La Plana i en coordinació amb els Ajuntaments de cada municipi, a través del programa de dinamització de gent gran.

Gent gran

Darrera actualització: 28.03.2022 | 13:23