“Speed Dating” entre empreses i auxiliars de carnisseria

Dilluns, 2 de maig de 2022 a les 00:00

Una sessió de “Speed Dating” per participants de la Formació d'Auxiliar de Carnisseria i empreses del sector va donar per finalitzada el passat dijous 28 d’abril aquesta formació iniciada a mitjans de març.

En aquesta sessió de “Speed Dating” van participar-hi empreses del territori que tenen necessitats de personal d’aquest perfil laboral i l’alumnat del curs. Així van poder-se presentar mútuament i veure si l’oferta i la demanda de personal podria encaixar.

La Formació d'Auxiliar de Carnisseria ha format part de les formacions a mida per empreses que es realitzen en el marc del programa TOP, Talent i Noves Oportunitats que executa la Mancomunitat La Plana i Creacció, Agència d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement, amb objectiu de respondre a les necessitats d’especialització que demanen les empreses, carnisseries i xarcuteries d’Osona.

Es va iniciar amb la participació de 9 alumnes que han rebut una formació de 60 hores distribuïdes en formació teòrica, formació pràctica i el desenvolupament de competències transversals.

Desenvolupament Local

Darrera actualització: 05.05.2022 | 11:22