Taller de compostatge casolà

Dilluns, 26 d'abril de 2021 a les 00:00

En el marc del projecte de promoció del compostatge casolà que la Mancomunitat La Plana està duent a terme des de l’any 2000, i coincidint amb la Setmana Internacional de Compost, l’Àrea de Medi Ambient de la Mancomunitat ha organitzat un taller gratuït de compostatge casolà.

El taller està obert a tota la ciutadania dels municipis mancomunats que vulgui iniciar-se o aprofundir en el compostatge que es pot fer a casa i es durà a terme el dijous 6 de maig a les 19 hores a l’Espai Muriel Casals (carrer Jaume Balmes) de Tona.

Serà impartit per l’equip tècnic de Medi Ambient de la Mancomunitat La Plana i constarà de dues parts diferenciades: una xerrada introductòria on s’explicarà què és el compostatge, com funciona, quins materials es necessiten per fer-ne i unes quantes normes bàsiques sobre el seu funcionament; i una demostració pràctica in situ on es mostrarà el material i les tècniques de manteniment del compostador.

Un cop finalitzat el taller es lliurarà a tots els assistents la Guia del compostatge de la Mancomunitat i un petit obsequi.

Les places són limitades i cal inscripció prèvia trucant a la Mancomunitat La Plana al telèfon 938 124 167 ext. 5 o bé a través del correu electrònic mediambient@mancoplana.cat. En tot moment es compliran les mesures de prevenció establertes pel COVID-19.

Medi Ambient

Darrera actualització: 29.04.2021 | 12:43