Torna una nova edició de l’Estiu Jove per a joves de 13 a 29 anys

Dilluns, 12 de juny de 2023 a les 19:21

Balenyà, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, i Viladrau, són els cinc pobles on es podrà gaudir d’una àmplia oferta gratuïta o de baix cost

Un any més s’impulsa Estiu Jove, una proposta per a joves de 13 a 29 anys durant els mesos de juny i juliol per garantir un espai d’oci i lleure saludable, divers, i de qualitat.

El cicle està format per una àmplia oferta d’activitats –gratuïtes o de baix cost- lúdiques, creatives, esportives, tecnològiques i formatives per garantir la igualtat d’oportunitats i l’accés a tota la població, tal com recorda el president de la Mancomunitat, Pere Medina Serrahima.

Estiu jove recull les preferències del jovent del territori gràcies a qüestionaris digitals i enquestes a les entitats juvenils que han servit com a full de ruta per confeccionar una programació lúdica on gaudir de tallers i activitats tecnològiques, creatives, esportives, de moda circular, o de sexualitat i afectivitat,  entre d’altres.

La proposta es complementa amb el curs gratuït en el lleure infantil i juvenil per a joves de 16 i 17 anys que es farà a Can Costa de Taradell del 23 al 30 de juny.

Podeu consultar les activitats en els diversos programes adjunts.

 

Darrera actualització: 13.06.2023 | 19:52