Una matinal propicia els contactes per comprar o vendre una empresa per evitar començar de zero

Divendres, 3 de novembre de 2023 a les 15:31

La sessió de Reempresa tindrà lloc a la Casa de Convalescència de Vic el dijous 9 de novembre a les 10 del matí

La Mancomunitat fomenta la participació d’empreses –personals, petites i mitjanes- en la matinal organitzada el proper 9 de novembre a les 10 del matí a la Casa de Convalescència de Vic.

 

La jornada oferirà activitats per adquirir nocions per comprar o vendre una empresa sense haver de partir de zero. A més, hi haurà un entorn per afavorir trobades ràpides entre empreses cedents i potencials emprenedories del territori.

Per participar-hi cal inscriure’s gratuïtament mitjançant aquest formulari.

Podeu consultar el programa en aquest enllaç i ampliar la informació en aquest espai web.

Què és Reempresa?

Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. És un nou model d’emprenedoria i de creixement empresarial: un mecanisme professional pel qual un o més persones reemprenedores accedeixen a la propietat d’una empresa d’altres, en funcionament, per a fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la. En la majoria de petites i mitjanes emprese, i en totes les empreses personals, aquest procés significa l’assumpció de les tasques de direcció i gestió per part de la persona reemprenedora.

En estructurar el procés de Reempresa, es mantenen tots els actius de l’empresa i aquesta continua en funcionament, mantenint els llocs de treball, les instal·lacions, els clients i proveïdors, i donant valor a tota la història, especialment a l’esforç desenvolupat en la creació i desenvolupament inicials de l’empresa. A més, amb la cessió d’empreses es reforça el teixit empresarial actual i de futur i es promou un mercat susceptible de provocar creixement econòmic.

Reempresa és una iniciativa promoguda per la patronal catalana Cecot i Autoocupació, amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.  

La Mancomunitat, braç executor dels pobles que el formen

La Mancomunitat és un ens públic amb personalitat jurídica pròpia, que està formada per 13 pobles -12 d’Osona i un del Vallès Oriental-.

La cooperació dels pobles mancomunats (Aiguafreda, Balenyà, El Brull, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Sant Miquel de Balenyà, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona i Viladrau) garanteix l’execució dels serveis públics de cada Ajuntament o EMD amb eficiència i qualitat.

 

Darrera actualització: 03.11.2023 | 19:07