Una minideixalleria a Sant Miquel de Balenyà

Dilluns, 5 de juliol de 2021 a les 00:00

La Mancomunitat La Plana amb la EMD de Sant Miquel de Balenyà a instal·lat una minideixalleria situada davant del consultori mèdic al costat de la porta del Centre de dia El Casal (carrer del Casal).

Aquest tipus d’instal·lacions estan destinades a recollir residus de petit format amb l’objectiu de promoure el reciclatge de petits residus que no disposen de recollida porta a porta. 

En concret, la minideixalleria servirà per dipositar-hi tot tipus de bombetes de baix consum i LED, bombetes halògenes i incandescents, cartutxos d’impressora, aparells elèctrics i electrònics (petit format), piles i bateries, CD i DVD i esprais.

Com que està oberta les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any ens permet reciclar aquests residus sense necessitat d’anar a la deixalleria fixa.

Aquesta nova minideixalleria se suma a les deu que ja estan disponibles als municipis d’Aiguafreda, Balenyà, El Brull, Folgueroles, Seva, Taradell, Tona i Viladrau amb les quals durant aquest anys s’ha recollit més de 10 tones de residus, una quantitat remarcable tenint en compte que són residus que pesen molt poc.

Medi Ambient

Darrera actualització: 06.07.2021 | 12:37

Imatges