REEMPRESA

Dimecres, 20 de gener de 2021 a les 00:00

DESCRIPCIÓ

El Servei Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. És un nou model d'emprenedoria que fomenta la continuïtat d'empreses que són viables econòmicament i cerquen un relleu en la propietat i direcció.

L'objectiu de Reempresa és evitar el tancament de negocis per mantenir-los en funcionament i per salvaguardar els llocs de treball, donant valor a l'esforç desenvolupat en la creació i creixement de l'empresa.

Per la implementació del programa hi ha una xarxa conformada per 35 punts de Reempresa escampats pel territori, amb un equip de tècnics i consultors que ofereixen acompanyament i assessorament en processos de compravenda, tant en el cedent (qui ven) com amb el reemprenedor (qui compra).

Aquest projecte està liderat per la patronal CECOT amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Les empreses o negocis que tinguin intenció de jubilar-se o vulguin traspassar-lo o bé persones que voldrien reemprendre un negoci, que es posin en contacte amb el Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana trucant al 938 124 167 o enviant un mail a l'adreça sdl@mancoplana.cat i els orientarem al  seu punt de referència.

 

Darrera actualització: 22.11.2023 | 09:18